Wij zijn rebel it

WIJ ZIJN DEVELOPERS

Wij zijn een jong en ervaren team van eigenzinnige developers. Eind 2015 zijn wij, Remco en Jasper, bij elkaar gaan zitten. Onder het genot van een goed glas bier en een overheerlijke pizza besloten we samen een bedrijf te starten: Rebel It. Frustraties van klanten en developers leerden ons dat een software bedrijf anders moet. Ondernemers en developers moeten de vrijheid hebben om samen vol enthousiasme een idee uit te laten groeien tot een geweldige app. Daarom staat bij ons de passie voor creëren voorop. Geen boekhouders, projectmanagers en recruiters die de voldoening van het maken van apps nooit hebben geproefd. Geen heisessies, maar gewoon een praatje bij de koffieautomaat om een spontaan idee te lanceren. 

Vanaf dag 1 hebben we maar 1 regel: alle rebels zijn creatieve developers!

 

WIJ MAKEN APPS

Met een jong en ervaren team bedenken, ontwerpen en maken we apps voor iOS, Android, Windows en het web. Naast onze gedrevenheid en enthousiasme gebruiken we hiervoor onze geliefde tools, technieken en platformen als Xamarin, Angular, .NET Core en Azure.

 

EERLIJK MET PASSIE

Onze tools stellen jouw als klant in staat om 24/7 inzicht te hebben in de status van je project. Als klant heb je toegang tot onze scrum boards (planning), git repo’s (broncode) en de urenadministratie. Hierdoor kunnen wij ons maximaal richten op hetgeen waar we ’s ochtends voor uit bed komen: het maken van jouw apps.

 

WIJ STARTUPS

Startups herkennen zich in ons verhaal en wij houden van de dynamiek en het enthousiasme van startups. Hier krijgen we veel energie en motivatie van! Grote bedrijven en organisaties weten ons ook steeds beter te vinden. We werken inmiddels al samen met de innovatieve afdelingen van bedrijven als Erasmus MC en CROW. Zij gaan graag samen met ons op zoek naar verbeteringen.

 

#changestartswitharebel