Nieuw reserveringssysteem voor BonChef

Nieuw reserveringssysteem

BonChef heeft een nieuw reserveringssysteem gelanceerd. Met dit reserveringssysteem kunnen restaurants tafelindelingen maken en openingstijden, reserveertijden en bijzondere dagen instellen. Daarnaast bevat het onder andere een gastenboek en een agenda waarin de reserveringen bekeken en bevestigd toegevoegd kunnen worden. Veel basisfuncties uit het oude reserveringssysteem zijn uitgebreid en gebruiksvriendelijker gemaakt. Ondanks deze grote verbeteringen blijft BonChef zich positioneren als het voordeligste complete reserveringssysteem. 

 

Rebel:it realiseerde een nieuw design 

De UI/UX designers van Rebel:it ontworpen een nieuw reserveringssysteem. Hierdoor is het systeem overzichtelijker en gebruiksvriendelijker geworden. Bij het ontwerp is extra aandacht besteed aan zowel grote als kleine schermen (tablets en kleine laptops). 

Iteratief proces met betrokken restaurateurs 

De lancering van het nieuwe reserveringssysteem is de laatste stap van een veel grotere update. Eerder realiseerde Rebel:it al een koppeling met Google Reserve en ontwikkelden we een nieuwe reserveringswidget. Deze widget wordt door restaurateurs op hun eigen website geplaatst, zodat klanten een plekje kunnen reserveren. De laatste stap: het nieuwe reserveringssysteem is in verschillende iteraties opgeleverd. Telkens hebben de aangesloten restaurateurs feedback kunnen geven. Deze feedback is vervolgens weer verwerkt in een nieuwe versie totdat het nieuwe systeem naar wens was. 

Klanten van BonChef geven aan zeer tevreden te zijn over het nieuwe reserveringssysteem. 

 

“Complimenten voor de nieuwe update!!! Werkt erg fijn.” Lex, Bras 73 
“Vandaag de update gezien van de reserveeromgeving. Het ziet er super uit en is zeker overzichtelijker.” Salvatore, Piccola Italia IJsselstein 

Langdurige samenwerking en mooie toekomstplannen 

De samenwerking tussen Rebel:it en BonChef verloopt erg goed aldus Jenny van BonChef. 

 

“De afgelopen jaren heb ik nauw samengewerkt met Rebel:it en moet zeggen dat ze hun vak goed verstaan. Alle wensen van onze klanten worden effectief omgezet naar een praktische werkbare oplossing. Top en bedankt, we kijken uit naar een lange samenwerking met veel nieuwe ontwikkelingen die het werk van de restaurateur zal vergemakkelijken!” 

 

BonChef heeft nog verschillende uitbreidingsplannen. Zo staan een mobiele app voor restaurateurs en koppelingen met kassasystemen hoog op het verlanglijstje. Rebel:it staat te popelen om hiermee aan de slag te gaan!