Speciaal voor de ober: fast, fun & easy🤩

Bestel.app voor de ober

Bestel.app is een platform voor bestellen in de horeca. Wat begon als een simpele QR-bestelapp voor klanten is inmiddels uitgegroeid tot een compleet platform met naast QR bestellen ook een besteldashboard, restaurantmanager, keukendisplays en een afhaal- en bezorgwebsite!

Schitterend en uitdagend design: fast, fun & easy🤩

Wat nog ontbrak aan dit bestelplatform was een app voor de bediening. Daarom zijn we met volle kracht aan de slag gegaan. Jamie maakte een schitterend, maar ook uitdagend ontwerp en Stijn bouwde heel knap de basisfunctionaliteit. Robbert, één van onze  Xamarin specialisten, draaide zijn hand niet om voor dit uitdagende ontwerp. Samen hebben ze een schitterende app opgeleverd voor Android en iOS. 

Heb je ook een app idee en wil je weten hoe je dit kunt realiseren? Dan moeten we even bellen. Plan hier een afspraak!

 

Design Ober App

Handige functies

De app is niet alleen erg mooi, maar werkt ook snel en barst bovendien van de handige functies:

Wil je de app met eigen ogen zien? Boek dan meteen een demo!

Specialisten in .NET

De app is, evenals de QR-bestelapp, ontwikkeld als native iOS en Android app met behulp van .NET Core en Xamarin.Forms. Rebel:it is namelijk dé .NET specialist en bouwt apps met Xamarin en .NET MAUI, API's in .NET Core Web Api, websites en webapps met ASP.NET Core Razor en Blazor. Hosting en DevOps doen we uiteraard in Azure. Door altijd te kiezen voor DotNet, heeft de technologie voor ons geen geheimen en voor u... geen verrassingen!

We gaan verder!

Omdat we de smaak nu echt goed te pakken hebben, gaat deze ober app de basis vormen voor nog een uitbreiding: een heus POS/kassasysteem voor Bestel.app!

We houden je op de hoogte.